Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // 20 April Secretaressedag, verwen haar met een heerlijk ontbijt! 

20 April Secretaressedag, verwen haar met een heerlijk ontbijt!

Geplaatst op: 13-04-2017 00:00

Ze staan dag en nacht voor je klaar! Regelen alles voor je! En je mag ze alles vragen! Ze worden vaak gezien als het spil in het web! En worden op nationale secretaressedag eindelijk eens in het zonnetje gezet! Weet jij al wat jij jou secretaresse dit jaar gaat geven? Ontbijtservice Beschuitje helpt je graag een handje, en verzorgt voor jou secretaresse een heerlijk ontbijt! Omcirkel in de agenda 20 April en laat jou rots in de branding weten hoeveel je hem of haar wardeert!

Hoe kun je je secretaresse beter bedanken voor zijn/haar bijdrage aan de organisatie, dan met een heerlijk verrasssings ontbijt. Verwen je secretaresse met een heerlijk champagne ontbijt of de secretaressedag special. Wilt u het dit jaar helemaal goed aanpaken? Bestel dan bij het ontbijt nog een mooi boeket bloemen, een heerlijke fles champagne of een reep Tony Chocolony

Naast het feit dat jij jou secretaresse laat zien hoe onmisbaar ze voor je is, en hoe je dat wardeert is er nog een voordeel! Door een goed ontbijt is ze deze dag extra productief en zeker niet te laat op het werk!

Heeft u nog vragen? of wilt u alle secretaresses van uw organisatie in het zonnetje zetten? Neem dan contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje.

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje