Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Bijna Vrolijk Pasen 

Bijna Vrolijk Pasen

Geplaatst op: 20-03-2022 00:00

Nog een maandje dan is het weer pasen, een heerlijk lang weekend vrij wat tevens vaak de start van de lente betekend. 

Vier jij dit jaar de paasdagen met ontbijtservice beschuitje.nl? 

Dat kan want ook dit jaar heeft ontbijtservice beschuitje.nl weer twee heerlijke paasontbijtjes samengesteld, wie wij uiteraard beide paasdagen graag bij u aan huis of op kantoor bezorgen. 

Het paasontbijt geregeld met een paar klikken, het enige wat u nog hoeft te doen is de deur te openen voor de bezorger van Ontbijtservice Beschuitje. Geniet samen met vrienden, familie of gezin van een heerlijk paas ontbijt! Helemaal feestelijk is de paas special plus van Ontbijtservice Beschuitje met een fles heerlijke bubbels om te proosten op het voorjaar! Vergeet ook voor de kleinste tafelgenoten geen eigen ontbijtbox te bestellen. 

De paas special van ontbijtservice beschuitje bestaat dit jaar o.a. vers gebakken luxe mini broodjes, frans croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, Yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter,verse geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade Paaseitjes en een Paas verrassing.

Daar het traditie getrouw vaak mooi weer is met het extra lange paasweekend, willen wij ook graag de goedgevulde picknickmanden bij u onder de aandacht brengen; 

Picknicken is helemaal hip! En tevens een heerlijk smaakvolle traktatie om te geven of om te krijgen. De goedgevulde picknickmanden van Ontbijtservice Beschuitje zijn te bestellen voor 2 of 4 personen, en worden compleet met bestek, servies, glaswerk en een smaakvolle inhoud bij u thuis of op locatie bezorgd.

Een picknickmand op maat samenstellen behoord bij Ontbijtservice Beschuitje.nl uiteraard ook tot de mogelijkheden, neem hiervoor gerust conatct op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje.nl.

Een aantal van deze goedgevulde picknickmanden zijn in de maanden Maart en April extra scherp geprijsd. Ook de goedgevulde picknickmanden worden beide paasdagen voor u bezorgd aan huis. 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje