Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Black Friday 

Black Friday

Geplaatst op: 26-11-2021 00:00

Het is je vast niet ontgaan, vandaag is het BLACK FRIDAY! Natuurlijk krijg je ook bij de lekkerste ontbijtservice van Nederland, op deze dag een leuke aanbieding! 

Black Friday een trend wie is overgewaaid uit Amerika, en waar tegenwoordig ook iedere (gierige) Hollander naar uit kijkt! Kopen met korting vind iedereen toch leuk? 

Bestel vandaag een ontbijt aan huis, champagne ontbijt, verjaardagsontbijt of reserveer alvast jouw kerstontbijt (ontbijtservice beschuitje is beide kerstdagen geopend) en laat je ontbijt van ontbijtservice beschuitje GRATIS aan huis bezorgen. 

Wat moet je hiervoor doen? (Bijna) niks! Alleen het woord gratis-bezorging intypen bij het bestellen en je ontvangt je ontbijt aan huis helemaal gratis! 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje