Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Blij Ontbijt stopt! 

Blij Ontbijt stopt!

Geplaatst op: 31-10-2021 00:00

Ontbijten aan huis bezorgen voor een verjaardag, speciale gelegenheid, romantische moment of gewoon zomaar……wij weten al ruim 25 jaar van ons bestaan. In de coronapandemie hebben we gemerkt dat het aantal ontbijt aan huis bestellingen enorm toenam, en daarbij ook nieuwe, en vooral lokale ontbijtservice aanbieders. 

 

Helaas zagen wij afgelopen week op social media, dat het blije ontbijt uit Doetinchem ermee stopt! Wij vinden het altijd jammer als een concullega stopt. Samen met onze ontbijtservice collega’s maken wij namelijk het fenomeen ontbijt aan huis, champagne ontbijt en ontbijtservice groot en bekend. In dit geval is het extra treurig dat blij ontbijt stopt, wat dit komt door ziekte van de eigenaresse Gea. Via deze weg wensen wij Gea enorm veel beterschap en positiviteit toe. Achter de schermen zijn wij bezig of wij blij ontbijt en of Gea kunnen helpen met het voortbestaan van deze heerlijke en goed lopende ontbijtservice uit Doetinchem en omgeving. 

 

Zoals gezegd was/is blij ontbijt een lokale ontbijtservice uit en gevestigd in Doetinchem. Deze zeer hippe ontbijtservice bezorgd zijn ontbijtjes in een heel groot deel van de achterhoek, en in de plaatsen; Doetinchem, Gaanderen, Gendringen, Silvolde, Ulft, Hummelo, Velswijk, Wehl, Kilder, Zelhem, Zeddam, Didam, Doesburg, Loil, Zevenaar, Angerlo, Westervoort, Babberich, Tolkamer, Duiven, Beek, Loerbeek, Laag & Hoog Keppel, Varsseveld, Terborg, Halle, Braamt, Hengelo, 's-Heerenberg etc).  

 

Zoals u wellicht als klant van Ontbijtservice Beschuitje weet bezorgen ook wij in de achterhoek, en hebben wij een bezorgvestiging in Doetinchem. 

 

Via onze vestiging zijn wij de klanten en ex klanten van ontbijtservice blij ontbijt natuurlijk graag van dienst. Het blije ontbijt en super blije ontbijt aan huis bezorgd, komen overeen met ons luxe ontbijt en het uitgebreide ontbijt van ontbijtservice beschuitje.nl. Wilt u dus in de regio achterhoek, Doetinchem gebruik maken en blijven maken van een ontbijtservice, wie uw ontbijt aan huis bezorgd? Neem dan eens een kijkje op onze compleet vernieuwde website www.beschuitje.nl. Ontbijtservice Beschuitje Doetinchem, belooft u net als Blij Ontbijt een heerlijk vers, feestelijk en uitgebreid ontbijt aan huis bezorgd te geven (of wellicht wel te krijgen). 

 

De bezorgkosten voor onze ontbijtservice in de achterhoek bedragen voor alle plaatsen in de achterhoek en in en rondom Doetinchem 5,95. Wij bezorgen uw ontbijt dan o.a. in; Doetinchem, Gaanderen, Gendringen, Silvolde, Ulft, Hummelo, Velswijk, Wehl, Kilder, Zelhem, Zeddam, Didam, Doesburg, Loil, Zevenaar, Angerlo, Westervoort, Babberich, Tolkamer, Duiven, Beek, Loerbeek, Laag & Hoog Keppel, Varsseveld, Terborg, Halle, Braamt, Hengelo, ’s-Heerenberg. Wij bezorgen uw ontbijt aan huis in een tijdvak van een uur, en dat 365 dagen per jaar (leuke tip voor de aankomende kerst en feestdagen). 

 

 

 

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje