Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // COVID-19 de maatregelen bij Ontbijtservice Beschuitje.nl 

COVID-19 de maatregelen bij Ontbijtservice Beschuitje.nl

Geplaatst op: 12-03-2020 00:00

Met het oog op de veiligheid van klanten en personeel in verband met het COVID-19 virus, gaat de ontbijtservice-bezorgformule Ontbijtservice Beschuitje.nl per vandaag (12/03/2020) over op contactloze ontbijt en lunch bezorging. Klanten kunnen via de website alleen nog middels iDeal, credit card of Apple Pay betalen en bij de aflevering van bestellingen wordt fysiek contact tussen de bezorger en de klant vermeden. Contante betaling van bestellingen wordt tijdelijk stopgezet.

Ontbijtservice Beschuitje heeft sinds enkele weken intern extra maatregelen genomen ter voorkoming van verspreiding van het COVID virus. De adviezen van het RIVM worden ook strikt gevolgd. In dat kader is contactloos bezorgen een logische stap, aldus Ontbijtservice Beschuitje.nl, “Nu mensen meer thuis blijven zien we de vraag naar de bezorging van maaltijden toenemen”, licht hij toe, “met het contactloos bezorgen vermijden we fysiek contact tussen klanten en onze medewerkers ter voorkoming van de verspreiding van het virus.”

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje