Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Covid-19 houd ons nog steeds in toom! 

Covid-19 houd ons nog steeds in toom!

Geplaatst op: 20-07-2021 00:00

In juli was ook bij onze ontbijtservice groot feest, eindelijk geen maatregelen meer. Ontbijtjes bezorgen zonder mondkapje is veel leuker dan met een mondkapje, en de gedachte van weer een handje schuden bij bezorgen, maakte ons al helemaal vrolijk! Maar helaas, alle versoepelingen waren maar van zeer korte duur, en ook wij van Ontbijtservice Beschuitje moeten weer enkele maatregelen in acht nemen, en onze werkwijze aanpassen! 

Dat is natuurlijk niet leuk, maar goed; zoals al anderhalf jaar ondertussen doen we dit voor elkaar en met elkaar! en hopenlijk kunnen we snel weer terug naar (het nieuwe) normaal! 

Ontbijtservice Beschuitje heeft besloten om vanaf 15 Juli opnieuw niet (meer) te bezorgen in Belgie. Dit besluit is genomen door streng(ere) maatregelen aan de grens, en de verscherping van de Belgische regelgeving. Heeft u al besteld voor een levering in Belgie, dan zullen wij deze in samenspraak met u verplaatsen en of kijken naar een andere mogelijkheid. 

Verder dragen alle bezorgers van Ontbijtservice Beschuitje opnieuw voor u en onze gezondheid/veiligheid een mondkapje. Word uw ontbijtservice bestelling tot de voordeur bezorgd, en vind de overdracht via de grond plaats. 

Sinds de nieuwe maatregelen merken wij dat het ook weer drukker word met bestellen voor onze ontbijtservice dienstverlening. Wij geven u als tip mee om tijdig uw ontbijt aan huis te bestellen, want we merken de laatste dagen/weken opnieuw pieken in bezorgtijdvakken, welke dan ook eerder vol zitten dan gebruikelijk. 

Wij houden hoop dat snel alles weer "normaal" word, en wij u op de ouderwetse manier kunnen feliciteren met en tijdens uw ontbijt aan huis levering. Verder hopen wij voor onze Belgische klanten, dat we ook snel ook hun weer mogen begroeten aan de deur. 

 

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje