Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Een win win situatie! 

Een win win situatie!

Geplaatst op: 17-12-2019 00:00

Een win win situatie!

Bij Ontbijtservice Beschuitje zijn wij zeer actief op de zakelijke ontbijt & lunch markt, en mogen wij geregeld bij vele bedrijven aanschuiven aan de ontbijt en lunch tafel.

Met enige regelmaat zijn wij ook welkom bij Overstappen.nl. Na vele zeer geslaagde en heerlijke ontbijt leveringen, waren wij benieuwd naar wat Overstappen.nl voor ons (terug) kon betekenen, en dat was een schot in de welbekende roos!

Samen met Overstappen.nl hebben wij gekeken naar de verzekeringen van ons wagenpark, want zoals jij je kunt voorstellen, maken de chauffeurs van Ontbijtservice Beschuitje heel wat kilometers om heerlijk champagne ontbijtjes door heel Nederland te bezorgen.

Natuurlijk zijn onze auto’s allemaal Allrisk verzekerd, een term wie wij allemaal wel kennen, maar wat houd een Allrisk verzekering eigenlijk in? Jesper van Overstappen.nl gaf ons een zeer verhelderend en duidelijk antwoord;

In Nederland is een autoverzekering ingedeeld in verschillende trappen. Hoe meer je maandelijks betaalt voor je premie, hoe meer er verzekerd is aan de auto. Bij sommige verzekering krijg je alleen schade vergoed vanuit de andere partij, maar in andere gevallen krijg je zo goed als elke vorm van schade vergoed. Wanneer je een allrisk verzekering hebt, wordt alle schade vergoed die aan de auto komt. All risk is dan ook een directe vertaling van alle risico's. Mocht je de auto willen verzekeren en er niet helemaal uitkomen dan kun je het beste eens kijken op Overstappen.nl. Hier vindt je verschillende verzekeringen en kun je deze met elkaar vergelijken.

Wanneer je een passende autoverzekering zoekt, is het handig om op een rijtje te hebben wat je precies. Zoals de meeste mensen weten, is de aansprakelijkheidsverzekering (WA) een verplichte verzekering. Hiermee is het mogelijk om iemand zijn schade te vergoeden wanneer de schade door jouw zelf is gecreëerd. Naast de aansprakelijkheidsverzekering is er de beperkt casco autoverzekering. Deze verzekering vergoed bijvoorbeeld schade aan jouw eigen auto door factoren waar je niets aan kan doen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn door stormschade of een andere manier van schade. Zoals al besproken is is er ook nog een all risk verzekering. Wanneer je zeker wil weten dat alle soorten schade verzekerd zijn, kun je het beste een all risk verzekering nemen. Deze vergoed elke vorm van schade en is daarom geschikt voor alle risico's.

Vervolgens is het belangrijk om je eigen gegevens bij elkaar te hebben. Hier vallen natuurlijk de gegevens van de auto zelf ook onder. Op die manier weet de verzekering precies welke auto verzekerd moet worden en hoeveel premie dit maandelijks kost. Je kan via Overstappen.nl autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Er zijn natuurlijk vele aanbieders en om het overzicht te houden, kun je het beste deze allemaal met elkaar vergelijken. Zo weet je immers zeker dat de juiste en goedkoopste autoverzekering aangevraagd wordt. Via Overstappen.nl - autoverzekering afsluiten kun je vervolgens direct de autoverzekering afsluiten. Op die manier ga je niet onverzekerd op weg en heb je dus veel minder risico's dat de schade niet vergoed wordt wanneer je aan het rijden bent.

Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Overstappen.nl! Want zoals je gemerkt hebt, hebben ze ons heel goed en helder geholpen. Wij zijn blij met een klant als Overstappen.nl, en zijn blij dat we weer met een gerust hart de weg op kunnen om ook misschien wel bij u aan te bellen met een heerlijk ontbijt.

 

 

 

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje