Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Er is er een jarig en dat ben jij! 

Er is er een jarig en dat ben jij!

Geplaatst op: 31-03-2022 00:00

Lang zal ze leven in de gloria, een bosje bloemen, kaartje, doosje bonbons, geld of een cadeaubongeef dit jaar eens een ontbijt op bed cadeau! Ontbijtservice Beschuitje zorgt namelijk voor het meest orginele cadeau op de vroege (feestvierende) vroege morgen! 

Speciaal voor feestvierend Nederland, en nog specialer voor die ene persoon wie u wilt verrassen met een heerlijk ontbijt aan huis, hebben wij bij Ontbijtservice Beschuitje.nl een heerlijk verjaardagsontbijt samengesteld vol met heerlijkheden en compleet met slingers en ballonen. 

Want het feest is pas echt compleet, als Ontbijtservice Beschuitje met een heerlijk verjaardagsontbijt is langsgeweest! Ontbijtservice Beschuitje helpt u graag om de "jarige job" eens flink te verwennen op zijn of haar verjaardag. Het verjaardagsontbijt van Ontbijtservice Beschuitje is het lekkerste cadeau op de vroege morgen want het feest begint al bij het uitpakken! 

De verjaardagsspecial van Ontbijtservice Beschuitje bestaat o.a. uit:

 • Diverse luxe broodjes (zowel hard als zacht, wit & bruin)
 • Verse croissants
 • Knackerbrood
 • Beschuitje
 • Ontbijtkoek
 • Diverse verse vleeswaren
 • Hollandse kazen
 • Diverse Franse (mini) kaasjes
 • Assortiment zoet broodbeleg
 • Koffie of thee naar keuze
 • Verse jus d’orange
 • Roomboter en becel
 • Gekookt scharrelei
 • Handgemaakte Bonbons
 • Vers seizoensfruit
 • Feestelijke aankleding
 • Handgeschreven verjaardagskaart 

Het verjaardagsontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.nl kost voor 1 persoon 32,50. Wilt u dat de partner van de jarige/feestvierende ontvanger mee mag genieten van dit heerlijk ontbijt, dan kost het ontbijt per persoon 27,50. Wilt u helemaal over de top en een compleet verjaadagsontbijt inclusief een fles heerlijk bubbels cadeau doen, dan kost dit voor 1 persoon 37,50 en vanaf 2 personen 32,50. 

Hoe geeft u zo een ontbijt op bed cadeau? Heel simpel; op de website van Ontbijtservice Beschuitje kiest u een overheerlijk ontbijt cadeau. In het bestelproces voert u naast uw gegevens, de gegevens van de ontvanger in. Tijdens het bestelproces vragen wij u ook een leuke booodschap te schrijven voor de ontvanger(s), en kiest u uiteraard een datum en tijd van voorkeur. 

En dan? De order komt na betaling binnen bij ons, en word overgedragen aan de lokale cateraar/partner in of rondom het afleveradres. Deze gaat met veel plezier uw order klaar maken en bezorgen. 

Feest aan de deur! Op de door u gekozen datum en tijd staan wij vrolijk bij de ontvangers voor de deur, met een heerlijk champagne ontbijt. De ontvangers weten vaak van niks, dus de verrassing en verbaziging is dan des te groter! Wij overhandigen het ontbijt aan huis, of gaan mee naar binnen om de tafel te dekken. De feestvierende ontvangers kunnen nu gaan genieten van hun heerlijke ontbijt aan huis bezorgd. 

Natuurlijk kunnen wij u vertellen hoe leuk het is om een verjaardagsontbijt aan huis cadeau te doen, of een heerlijk champagne ontbijt aan huis bezorgd te ontvangen, maar nog beter is om andere (eerdere klanten) aan het woord te laten. 


14-09-2021,Melek,Temse Erg lekker, en zeer smaakvol. De bezorger mag iets vrolijker zijn.

07-09-2021,Marianne,Saint Maurice les couches Besteld vanuit Frankrijk, waar wij al jaren wonen. Mijn zusje in Nederland is jarig en zo zijn we er toch een beetje bij. We maken vaker gebruik van jullie diensten en websites, erg handig zo.

03-09-2021,lies,Ommen had een ontbijt besteld maar is niet bezorgd op de aangegeven datum. Ze zeiden dat het 1 dag later was, maar dit stond niet in de mail, dus heeft beschuitje.nl de datum zelf veranderd. wat ik ze zeer kwalijk neem. Conclusie: beschuitje.nl is ons erg tegen gevallen en nog zelfs geen excuses.

31-08-2021,Pim,Amsterdam Zeer goed verzorgd ontbijt, waarbij aan niks ontbrak groet Pim

06-08-2021,Ricardo,Zwanenburg Leuk cadeau voor mijn moeder, vandaag 50 en helaas geen groot feest; dat is jammer.

07-06-2021,dalia,'s-Hertogenbosch Leuk cadeau, erg in de smaak gevallen, helemaal top zo.

29-05-2021,Hanneke,Amsterdam Leuk verjaardag ontbijt ontvangen, smaakte heerlijk. Graag krijg ik contact over een bestelling wie ik voor mijn zus wil plaatsen, heb een mail gestuurd.

25-05-2021,Shirly,Diemen 1 keer gekregen en al 3 keer besteld, voor ons is er geen leuker cadeau om te geven.

19-05-2021,Carla,Rotterdam Leuke aankleding, thema 50 jaar. Groetjes en tot de volgende keer.

17-05-2021,Jennifer,almere Zeer leuk, aankleding ook!

03-05-2021,Joost,Numansdorp Altijd weer even goed verzorgd. Ieder jaar en iedere verjaardag bij ons thuis weer een feest met jullie.

20-02-2021,Petra,Zwolle Prima ontbijt.alleen jammer dat bij een verjaardagsontbijt de ballonnen vergeten zijn dan is het uiteindelijk gewoon een ontbijt
 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje