Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // In een handomdraai een champagne ontbijt (of besteld) gemaakt. 

In een handomdraai een champagne ontbijt (of besteld) gemaakt.

Geplaatst op: 06-08-2021 00:00

Jaarlijks bezorgd Ontbijtservice Beschuitje ruim 25 duizend ontbijtjes aan huis. Veelal zijn deze champagne ontbijtjes bedoeld voor een bijzonder moment of mijlpaal zoals, een verjaardag, trouwdag, eerste nacht in het nieuwe huis of bijvoorbeeld een huwelijksjubileum. 

Bij Ontbijtservice Beschuitje begrijpen we goed, dat het niet iedere dag "feest" is, en soms een bruine boterham met kaas net zo lekker is. Toch kun je met enkele handige tips, ook gemakkelijk zelf een luxe champagne ontbijt maken! 

Wil je iemand eens even goed in de watten leggen? Verras diegene dan met een champagne-ontbijt! Als je eenmaal hebt besloten dat je de keukenprins(es) uit gaat hangen, rijst al snel de vraag: hoe maak ik een champagne-ontbijt? Met onze tips, wat handigheid en creativiteit zet jij een heerlijk, luxe ontbijt neer. En wil je het de volgende keer weer een stuk gemakkelijker hebben? Bestel dan jouw champagne ontbijt, aan huis bezorgd snel op onze website; www.beschuitje.nl 

EEN FEESTELIJK ONTBIJT MAKEN: ZO BEREID JIJ JE VOOR

Allereerst moet je je afvragen: ga je het ontbijt bij iemand brengen of woont de gelukkige in hetzelfde huis? Als je het ontbijt bij iemand brengt, heb je alle tijd om thuis voor te bereiden. Serveer je het ontbijt thuis? Dan zal je misschien wat stiekem te werk moeten gaan. Doe de boodschappen bij een traiteur, slager of bakker. Alleen de allerbeste producten zijn goed genoeg voor een champagne-ontbijt. Koop bijvoorbeeld luxe broodjes of croissantjes. Je kunt het natuurlijk zelf zo gek maken als je wilt, maar je kunt denken aan deze benodigdheden:

 • Fles champagne (wel zo handig) 
 • Verse jus d’orange
 • Vers fruit, bijvoorbeeld aardbeien
 • Boter
 • Ei
 • Kaas
 • Gerookte zalm
 • Zoet beleg, bijvoorbeeld: jam en hagelslag
 • Vleeswaren, bijvoorbeeld: fricandeau, filet americain en ham
 • Luxe broodjes
 • Croissantjes
 • Koffie en thee 

Daarnaast kun je nog denken aan wat benodigdheden voor de perfecte aankleding van je champagne-ontbijt. Kleed de tafel bijvoorbeeld aan met mooi servies/bestek, bijpassende servetjes en een bloem in een vaasje. De champagne kun je serveren in een champagnekoeler met ijs en uitschenken in flutes (van die mooie lange champagne glazen). Voor een ontbijt op bed heb je natuurlijk ook nog een dienblad nodig, en nog handiger een dienblad per persoon.

ONTBIJT MAKEN MET DE JUISTE CHAMPAGNE

Het belangrijkste ingrediënt van een champagne-ontbijt is natuurlijk champagne. Maar een fles kiezen kan nog best lastig zijn, er zijn namelijk veel merken en soorten champagne. Bij Ontbijtservice Beschuitje hebben wij champagnes voor bij het champagne ontbijt vanaf 39,95 maar zeker ook van 249,95. Zo zie je maar weer; maak het zo gek als je wilt. Valt champagne niet helemaal binnen het budget? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een fles cava of prosecco. 

 

Toch wel een hoop werk :) 

Eerlijk zeggen? Toch nog wel een hoop werk he, een champagne ontbijt verzorgen. Natuurlijk kan het nog ietsje makelijker, dan bestel je gewoon een heerlijk champagne ontbijt, op onze ontbijtservice website. Met een paar klikken kies je een heerlijk ontbijt uit, het assortiment is reuze, dus kijk goed naar je budget en de mogelijkheden. In het bestelproces schrijf je een leuke boodschap voor de ontvanger(s), kies je de datum en tijd, en ziezo!; het is geregeld. 

Op het moment van uw keuze, bezorgen de ontbijtservice bezorgers een heerlijk champagne ontbijt bij u aan huis. 

 

 

© 1997-2023 Ontbijtservice Beschuitje