Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Koningsdag bij Ontbijtservice Beschuitje 

Koningsdag bij Ontbijtservice Beschuitje

Geplaatst op: 25-04-2017 08:00

Helaas zien de weersverwachtingen voor Koningsdag er niet goed uit. De verwachting is zelfs dat Koningsdag kouder word dan de afgelopen kerstdagen. Heb je met het koude weer geen zin om over de vrij markt te lopen, of richting de hoofdstad te gaan voor een Koningsfeest? Verwen jezelf of een ander dan eens met een Koninklijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.

Alle vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje staan het gehele jaar voor u klaar! Dus ook op Koningsdag verzorgen zij voor vele, de lekkerste ontbijtjes. Speciaal voor Koningsdag geven wij ieder ontbijt een Koninklijk tintje, dus kan ook jij voor een keer genieten van een Koninklijk leven voor even, met een konings ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.

De Koning proost natuurlijk altijd met een mooi glas champagne, wij raden voor deze bijzondere dag dan ook het Moët & Chandon ontbijt of het champagne ontbijt aan u aan. Wilt u liever voor even leven als god in Frankrijk? Kies dan voor het Franse ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje! Of ben jij liever de Koning van een mooi warm land? Bekijk dan eens het Spaanse of Italiaanse ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje. Vergeet ook de kleine prinsen en prinsjes niet, en bestel voor de allerkleinste een heerlijk kinder ontbijt of kinder champagne ontbijt.

Een zware Koningsnacht gehad? De hofhouding van Ontbijtservice Beschuitje staat tot 13.00 voor u klaar! Dus voor de uitslaap prinsen en prinsesen, is het ook mogelijk om van een vorstelijk ontbijt te genieten, na een lange nacht!

Welk ontbijt u ook kiest, wij van Ontbijtservice Beschuitje gaan ervoor zorgen dat u zich even de Koning te rijk voelt in uw eigen huis en met uw eigen gezin. Gunt u liever een collega, ouders, vrienden of familie een Koninklijk ontbijt? Dat kan natuurlijk ook! Want Ontbijtservice Beschuitje levert in heel Nederland en Belgie, dus ook bij het paleis van uw dierbare. In het bestelproces kunt u een boodschap invoeren, wie wij op een mooie wenskaart voor u schrijven, zodat de ontvangers weten welke Koninklijke familie ze zo goed bedeeld op deze oranje ochtend!

Heeft u nog vragen, opmerkingen of speciale wensen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje. De klantenservice is 7 dagen per week tot 22.00 bereikbaar per mail, telefonische of nu ook per chat bericht via de website. U kunt ook kijken bij onze veel gestelde vragen, waar wij op de meest voorkomende vragen al een antwoord hebben gegeven.

Wat u ook gaat doen op Koningsdag, wij wensen u een hele fijne dag toe!

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje