Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Moederdag 2022 

Moederdag 2022

Geplaatst op: 20-04-2022 00:00

Wilt u moeder dit jaar eens echt verrassen? Denkt u dan eens aan een Moederdag ontbijt op bed! Iedere tweede zondag van mei is het Moederdag, de dag om mama, oma of schoonmoeder in het zonnetje te zetten. Zij staat immers het hele jaar klaar voor alles en iedereen en daarom verdient zij een dag waarin zij helemaal niets hoeft te doen. Deze dag begint met het heerlijke ontbijt op bed van Ontbijtservice Beschuitje. Bij een Moederdag ontbijt hoort uiteraard eten dat zij niet alle dagen eet. En daarom is het wellicht een goed idee om een ontbijtservice in te schakelen. Zij verzorgen met aandacht en passie een heerlijk ontbijt en, het allerlekkerste ontbijt aan huis. 

Onze ontbijtservice vestigingen zijn gevestigd in heel Nederland. Zo besteld u een heerlijk moederdag ontbijt aan huis gemakkelijk in steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Oosterhout, Breda, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, en Rotterdam. 

Ook in de kleinere plaatsen bezorgd Ontbijtservice Beschuitje graag uw ontbijt aan huis. Denk hierbij aan plaatsen als Wijchen, Wassenaar, Dordrecht, Zoetermeer, Schiphol, Boxmeer, Gorinchem en vele andere plaatsen. 

Wilt u een moederdag ontbijt bestellen voor uw moeder, schoonmoeder of oma, bekijk dan zeker de mogelijkheden bij Ontbijtservice Beschuitje.nl 

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje