Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Alkmaar opent zijn deuren. 

Ontbijtservice Alkmaar opent zijn deuren.

Geplaatst op: 21-08-2017 00:00

Een zeer feestelijke stemming bij Ontbijtservice Beschuitje, want per 1 September openen wij onze vestiging in Alkmaar. Ontbijtservice Alkmaar en Ontbijtservice Amsterdam gaan samen zorgdragen voor de gehele provincie Noord Holland. Een uitdaging waar wij als Ontbijtservice Beschuitje graag onze tanden in willen gaan zetten. Met Ontbijtservice Alkmaar opent de "Beschuitje familie" alweer zijn 25e ontbijt vestiging in Nederland. Het doel van Ontbijtservice Beschuitje is om nog dit jaar of begin 2018 de 30e Ontbijtservice vestiging in Nederland te mogen openen.

Ontbijtservice Alkmaar komt onder leiding te staan van Marco en Priscilla, een Nederlands/Belgische koppel, met jaren lange ervaring in de hospitality branche. Naast het leiden van de Ontbijtservice vestiging Alkmaar gaan ze tevens aan de slag met hun andere project Casa Snel, hier volgt binnenkort meer infomartie over.

Op dit moment is het stel druk bezig met de laatste voorbereidingen, en zijn er enkele test leveringen gedaan. De officiele opening vind plaats op vrijdag 1 September 2017. Natuurlijk willen wij onze "Beschuitje vrienden" mee laten delen in onze feestvreugde, en geven de gehele maand September daarom 10 procent korting op het gehele assortiment! Inderdaad het gehele assortiment van Ontbijtservice Beschuitje. Daarnaast hebben Marco en Priscilla ons belooft ook heel actief te gaan zijn op social media kanalen zoals facebook, en komen daar binnenkort met hun eerste weggeef ontbijt! Word dus gauw vrienden met Ontbijtservice Alkmaar, en wie weet ontbijt jij binnenkort wel helemaal gratis.

Wij wensen Marco en Priscilla heel veel succes met hun ontbijt droom! En zien u graag als klant van Ontbijtservice Alkmaar tegemoet.

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje