Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice America of Ontbijtservice Californie 

Ontbijtservice America of Ontbijtservice Californie

Geplaatst op: 14-05-2021 00:00

Als ontbijt aan huis bezorger van Ontbijtservice Beschuitje.nl kom je dagelijks terug met de meest leuke verhalen en avonturen. Het werken voor Ontbijtservice Beschuitje staat dagelijks garant voor een ochtend vol avonturen, ontroerende verhalen, en mooie gebaren van dank! Zeker in deze tijden van Covid-19 merken wij, hoe fijn het is dat er op afstand "iets" bezorgd kan worden, wat het juiste gevoel overbrengt tussen ontvanger en besteller. 

Ook het rijden naar zo een "avontuur" is voor de ontbijt bezorger soms een heel avontuur. Het avontuur start vaak al bij het instellen van de navigatie; 

Want rijswijk, zo heten maar liefst 3 plaatsen in Nederland. Zeeland is naast een provincie ook gewoon een plaatsje in Noord Brabant en America en Californie daarnaartoe reizen we gewoonweg met de auto. 

Ja u leest het goed! America in Nederland! Wist u dat? In de gemeente Horst aan de Maas, waar onze nieuwste vestiging van Ontbijtservice Beschuitje.nl is gevestigd, bevinden zich gewoon plaatsen als America en Californie. Ongelofelijk! En voor ons vrijwel onbekend. Maar super leuk dat we dus nu naast bezorgen in Nederland en Belgie ook uw ontbijtjes kunnen verzorgen in America en Californie! En dat zonder vliegtuig, paspoort en een jetleg! 

Maar de gemeente Horst aan de Maas heeft meer verborgen pareltjes qua plaatsen, waar wij nu door onze nieuwe partner veel meer vanaf weten; 

Zo is er in de gemeente, ook de plaats Lottum; het rozen dorp van Nederland. Hier word 70 procent van de Nederlandse rozen gekweekt, en word eens in de twee jaar, het rozen festival georganisseerd. 

Het dorp naast Lottum, is grubbenvorst. In Grubbenvorst daar worden dan weer geen rozen gekweekt maar Asperges verbouwd. 

Het dorp aan de andere zijde van het rozen dorp is Broekhuizen(vorst), in dit dorp worden dan weer de lekkerste ontbijtjes uit de streek bereid, door onze lokale ontbijtservice vestiging; ontbijtservice Limburg. 

Naast deze dorpen is in de gemeente Horst aan de Maas ook het attractie park Toverland terug te vinden. Naast de Efteling en Walibi, is dit het derde grootste attractiepark van Nederland. Door de aantrekkinsgkracht van dit attractiepark, mag Ontbijtservice Limburg dan ook vaak de omliggende campings en vakantieparken bezoeken met een heerlijk ontbijt. 

Binnenkort gaan we weer een weekendje mee op pad, met Ontbijtservice Limburg. We reizen dan mee op de routes richting het zuiden. We hopen dan naast heerlijke limbugrse vlaai te eten, nog meer te leren van de verborgen pareltjes van deze ontbijtservice provincie. En natuurlijk delen wij deze verhalen graag met u. 

 

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje