Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam geopend 

Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam geopend

Geplaatst op: 27-06-2022 00:00

Midden in het centrum van Amsterdam, opent Ontbijtservice Beschuitje zijn nieuwste ontbijtservice vestiging. Wij zijn heel trots op de nieuwste ontbijtservice vestiging van ontbijtservice beschuitje, zo midden in het centrum van de hoofdstad Amsterdam. 

Ondanks alle (en vooral) logistieke problemen, zien wij als ontbijtservice ook voldoende kansen zo midden in het centrum van Amsterdam. Deze lokale partner van ontbijtservice beschuitje richt zich vooral op het centrum van Amsterdam en het bezorgen van ontbijtjes, verrassings ontbijtjes, champagne ontbijten aan huis en natuurlijk lunches en brunches. 

De nieuwste vestiging van Ontbijtservice Beschuitje richt zich op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Daarnaast zien deze gedreven ondernemers ook kansen rondom de toeristen sector en de (lokale) toeristen. Met scherp geprijsde ontbijtjes wil de vestiging in Amsterdam centrum zich ook richten op de toeristen, en het ontbijt bezorgen bij hostels, hotels en air b&b's. Verder is er bij deze ontbijtservice vestiging ook gedacht aan de vele expacts wie (tijdelijk) werken in en rondom Amsterdam, en bieden ze hun website en producten zowel in het Nederlands als Engels aan, zodat ook voor de niet Nederlanders de website toegangelijk is en ze simpel en snel hun ontbijt en lunch kunnen bestellen. 

Bezorgen doet de nieuwste ontbijtservice vestiging zo midden in Amsterdam ook net even anders, namelijk op de (bak)fiets. Deze manier van vervoer in Amsterdam centrum is natuurlijk niet uniek, maar wel heel effcient en mileubewust, twee kernwaarde waar de franchise formule van Ontbijtservice Beschuitje zich natuurlijk in kan vinden. 

Omdat ook het inkopen en aanleveren van vers producten in een grote stad als Amsterdam toch net even anders is en vooral niet zo makelijk is, heeft Ontbijtservice Amsterdam Centrum ervoor gekozen om veelal met lokale (andere) ondernemers samen te werken, en de vers producten zoveel als mogelijk lokaal en klein in te kopen. Bij Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam Centrum komt het brood dus van de bakker uit de straat, word het fruit op de markt gekocht en word er voor de fijne vleeswaren een bezoek gebracht aan de slager in de straat. Mede hierdoor kan deze vestiging snel schakelen, vers inkopen, en voldoen aan de behoefte van de echte fijn proever. 

Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam Centrum gaat officieel open op 1 Juli 2022. Om zich warm te draaien en bekend te raken met het concept van ontbijtservice beschuitje, heeft onze ontbijtservice partner zich de afgelopen maand al "wam" gedraaid, en mede hierdoor in de maand juni vele Amsterdamse vaders mogen verrassen met een vaderdag ontbijt aan huis bezorgd. 

Via deze weg wensen wij Ontbijtservice Beschuitje Amsterdam Centrum veel succes met de officiele start van hun ontbijtservice concept. Wij zijn overtuigd dat ze een toegevoede waarde zijn voor onze ontbijtservice formule. 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje