Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje deelt honderd kerstontbijtjes uit! 

Ontbijtservice Beschuitje deelt honderd kerstontbijtjes uit!

Geplaatst op: 07-12-2020 00:00

Kerst, een moment van samenzijn, een moment van lekker eten, een moment van geven! Daar kerst 2020 anders is dan alle andere jaren, en juist nu, samen zijn (op afstand), lekker eten en geven nog belangriijker is (geworden) heeft Ontbijtservice Beschuitje een unieke winactie! In de kerstperiode geven wij maar liefst 100 ontbijt boxen weg! GRATIS!!!! 

 

Wie gun jij een herrlijk vers, uitgebreid ontbijt? 

 

Heb jij ouders in een verzorgingstehuis of bejaarden huis wie je al lange tijd niet hebt mogen bezoeken, vrienden wie je meer dan een virtuele knuffel wilt geven, ouders wie je mist, een zieke tante wie een gezond ontbijt hard kan gebruiken of een buurman wie wel een opkikkertje kan waarderen? 

geef je dan snel op? vertel in een pakkende email naar kerstontbijtwinnen@beschuitje.nl te samen met je gegevens en de aflevergegevens. Wij gaan alle emails lezen, en kiezen 100 winnaars uit! Alle maar liefst 100 winnaars van een ontbijt voor 2, ontvangen op kerstavond een email met hun bezorgtijdvenster, en kunnen onze chauffeurs dan verwachten op eerste of tweede kerstdag. 

In januari zullen wij een uitgebreid verslag doen, van de grootste winactie uit de geschiedenis van Ontbijtservice Beschuitje.nl! Voor nu, veel geluk, geef je snel op, en vooral; blijf gezond! 

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje