Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje opent 4e vestiging in Hoorn 

Ontbijtservice Beschuitje opent 4e vestiging in Hoorn

Geplaatst op: 05-02-2010 11:07

Culimania als partner van Beschuitje Ontbijtservice Nederland !

Twee weten en kunnen er meer dan één! Dus als samenwerkingspartners hebben wij meer te bieden dan wanneer wij in ons eentje werken en uitsluitend onze eigen diensten aanbieden…… Aldus onze nieuwe partner Hilly Hania van Partyservice en Cateringorganisatie Culimania te Hoorn.

Samenwerken betekent  succesvol om kunnen gaan met andere mensen en samen met die anderen doelen weten te bereiken. Hierdoor vergroten we het aanbod doordat we meer expertise kunnen bieden dan alleen de eigen kennis en vaardigheden.  Ook als we kiezen om samen te werken met partners die dezelfde expertise hebben als wij, kunnen we op die manier te grote drukte en afwezigheid opvangen of grote klussen met een strakke deadline aannemen.

Culimania en Beschuitje.nl hadden op het gebied van ontbijtjes en lunches al veel overeenkomsten en konden daarom dan ook heel snel tot een partnerschap komen.

Vanaf 1-2-2010 is Ontbijtservice Beschuitje HOORN een feit!

Wie is Culimania

hillyCulimania werd in 2006 opgericht door Hilly Hania om van haar grote hobby een beroep te maken! Koken is haar passie waarin zij haar creativiteit kwijt kan. Daarnaast zit gastvrijheid, en daarmee het verwennen van mensen, haar in het bloed. Want wat is er nog leuker dan iemand een onvergetelijke avond te kunnen bezorgen? Mensen het gevoel geven dat het eten nog nooit zo lekker was en de tafel nog nooit zo mooi gedekt! Het is heerlijk om van je werk een feest te maken. Een huwelijk, een verjaardagsfeest of een zakelijke borrel, het maakt niets uit als het maar goed geregeld is want dan is het geslaagd! Natuurlijk is het niet altijd feest, ook bij een uitvaart zal wel eens een lunch, een speciaal hapje en een drankje nodig zijn om een persoonlijke, warme sfeer te creëren. Uiteraard is er voor iedere gelegenheid wel een passend gerecht te bedenken maar het is voor Culimania vooral ook belangrijk om met heel verse producten te werken! Mensen weer eens bewust laten proeven wat eten is en hoe het ook kan smaken.

De producten die Culimania aanbied variëren van een eenvoudig ontbijtje voor één persoon tot een uitgebreid buffet voor een paar honderd gasten.

Het organiseren zit ons in het bloed en het is daarom mogelijk om alles op gebied van evenementen vanaf de voorbespreking tot aan de eindevaluatie door Culimania te laten verzorgen. Als er iets te vieren is verzorgen wij de inwendige mens. Maar ook een  lief gebaar naar een speciaal persoon door middel van een heerlijk ontbijtje voor twee of een gezellige maaltijd met vrienden thuis zonder stress.

Alles wat wij doen gaat om smaak, geur en kleur. Daarom kiezen wij bij voorkeur voor zuivere natuurlijke ingrediënten vanwege de kwaliteit van de smaak. Eenvoud, maar wel met een verrassingselement. Het gaat ten slotte om de pure smaak. Wanneer je een gerecht proeft moet je al geprikkeld zijn door de presentatie. Sprankelende kleuren in weloverwogen mooie vormgeving. De totaalbeleving zal een feest van geur, kleur en verrassende harmoniserende smaken zijn.

De diensten die Culimania aanbied zijn op maat gesneden!  Zoals de klant dat wil en wanneer hij dat wil!

Zo ook in samenwerking met Beschuitje waarin er weer ruimte zal zijn voor net dat beetje extra wat onze klanten willen!

Culimania en Beschuitje.nl
Wij gaan de uitdaging aan!

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje