Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje Schiedam officeel van start 

Ontbijtservice Beschuitje Schiedam officeel van start

Geplaatst op: 28-01-2020 00:00

In Zuid Holland is Ontbijtservice Beschuitje zeer actief aanwezig, met vestigingen in Papendrecht, Den Haag en recent de opening in Bodegraven zijn wij zeer content dat wij ook een vierde partner in Zuid Holland aan u voor mogen stellen. Vanaf 1 februari openen wij ook onze digitale deuren in Schiedam.

Met deze vierde partner in een voor Ontbijtservice Beschuitje zeer belangrijk gebied, Zuid Holland, kunnen we nu met zekerheid stellen dat we gegarandeerd 365 dagen per jaar, tegen zeer gunstige bezorgtarieven de heerlijkste champagne ontbijtjes aan huis kunnen verzorgen.

Al eerder hebben wij van Ontbijtservice Beschuitje een poging gedaan om een samenwerking aan te gaan met de lokale ontbijtservice "Servus Ontbijt". Door een recente overname van Servus Ontbijt, is deze samenwerking toch gelukt en in een stroomversnelling geraakt.

Per 1 januari 2020 zijn de oud eigenaren en oprichters van Servus Ontbijtservice officieel met pensieon, en hebben ze voor hun mooie bedrijf een waardige opvolger gevonden in Leontine's Snackmobiel.  Leontine's snackmobiel is een begrip in Schiedam, met haar vaste locatie, maar zelfs buiten de stadsgrenzen van het mooie Schiedam, zijn Leontine en haar crew een begrip. Tevens kunt u Leontine en haar team met enige regelmaat terug vinden op markten en braderieen, met haar snackwagen(s).

De overname van Servus Ontbijtservice is zeker niet onlogische te noemen, daar Leontine en haar team al dagelijks op pad gingen voor zowel ontbijt en lunchcatering voor particulieren bedrijven.

Ontbijtservice Beschuitje.nl is verheugd met de samenwerking, en ziet in Servus Ontbijtservice een waardige partner voor het gebied de Nissewaard en de gemeente Goeree-Overflakkee. Daarnaast heeft Leontine ons beloofd om in het hoogseizoen ook de helpende hand te bieden aan onze klanten in Zeeland.

Wij wensen Servus Ontbijtservice, leontine en haar team heel veel succes met alle nieuwe ontwikkelen binnen het bedrijf.

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje