Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Beschuitje.nl blijft OPEN 

Ontbijtservice Beschuitje.nl blijft OPEN

Geplaatst op: 22-03-2020 00:00

Zoals de koning in zijn toespraak van de week terecht heeft gezegd; het zijn onzekere tijden! Ook voor Ontbijtservice Beschuitje zijn het onzekere tijden. Wij zijn blij verheugd dat wij nog steeds open mogen blijven, en dagelijks nog steeds mensen mogen verrassen met een heerlijk ontbijt!

Juist in deze tijd, waar bezoek tot het minimale word beperkt, veel huwelijken worden uitgesteld, en feestjes helaas geen doorgang kunnen vinden, is het fijn dat wij toch nog steeds op pad mogen met onze ontbijtservice om mensen te verrassen met een heerlijk ontbijt op bed.

Wij merken dat de klanten van Ontbijtservice Beschuitje ook blij zijn dat wij nog steeds hun geliefde, vrienden of familie mogen verrassen met een welkomend ontbijt op bed, want het is niet leuk als je ouders juist nu 50 jaar getrouwd zijn, je vader 50 word of je beste vriendin haar huwelijk af heeft moeten zeggen, juist dan is het leuk om met een heerlijk champagne ontbijt te laten merken dat je aan ze denkt (op afstand).

Afgelopen week hebben wij al een uitgebreide blog geschreven, over de maatregelen wie wij binnen Ontbijtservice Beschuitje en bij de vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje hebben genomen, lees deze blog over alle maatregelen wie wij hebben genomen ook hier nog een keer terug.

Wij hopen dat we ook de komende weken met zijn allen klaar mogen staan voor u, en wij ook voor u een heerlijk ontbijt aan huis mogen bezorgen. Mochten ervanuit de overheid nieuwe maatregelen genomen worden, dat ook wij niet meer mogen bezorgen, dan delen wij dit uiteraard direct. Voor nu zijn wij blij, om te zien en te lezen hoe blij de ontvangers zijn met een heerlijk ontbijt op bed, op en voor hun zo bijzondere dag, wie ze zich vaak anders hadden voorgesteld.

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje