Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Ede maakt een fleurige start 

Ontbijtservice Ede maakt een fleurige start

Geplaatst op: 12-11-2009 11:06

Ede Stad Zakennieuws 23-12-2009

 

OP 1 oktober 2009 ging Michél Pieters onder de naam Beschuitje.nl van start met het verzorgen van ontbijt, catering en lunches voor zowel particulieren als de zakelijke markt.
Michél komt uit de horeca en liep al jaren rond met de gedachte om iets voor zichzelf te beginnen. “Via mijn zwager kwam ik in aanraking met beschuitje.nl, met het hoofdkantoor in Almere.
Op dit moment werk ik nog als cateringmanager en doe dit al twintig jaar. Afgelopen zomer kwam er een contractwisseling waarin ik mij niet in thuis voelde en op dat moment dacht ik iets anders te gaan doen.
In mijn gedachte speelde Beschuitje.nl en ik heb daar contact mee opgenomen. Toen bleek dat het ging om een franchisenemer en na een aantal gesprekken en onderhandelingen kwamen we tot elkaar.”
En zo werd Pieters de eerste franchisenemer voor de regio Ede. “Dat gaat tot en met Arnhem, Apeldoorn en andere kant tot en met Doorn. Bestellingen kan men opgeven via de website Beschuitje.nl . Bestellingen kunnen tot uiterlijk 17:00 uur de dag vóór de levering gedaan worden. Een bestelling plaatsen kan zeven dagen per week en via de website kan men een gewenste tijd van aflevering aangeven. Op onze website staat een groot aantal ontbijtjes zoals luxe beschuitjes, champagne beschuitjes en nog veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen.”

Volgens Michél is het Spaans ontbijt “iets speciaals, met uitsluitend Spaanse gerechten. Op de feestdagen zijn er thema ontbijten en met Kerst hebben we een special Kerstontbijt. De Kerst Special Plus, een echte aanrader die zijn weg zeker zal weten te vinden. De afgelopen periode waarin in bezig ben, is mij zeer goed bevallen. Het eigen ondernemerschap heeft mij zeer aangesproken. De contacten met de klanten en een actie in het centrum van Ede, met een flyer, is mij zeer goed bevallen. Ik had 350 mini beschuitjes van marsepein, in een ochtendjas, uitgedeeld. Dat heeft zeer veel positieve reacties gegeven, en in het eerste weekend had ik al vier bestellingen naar aanleiding daarvan.”

De jonge ondernemer weet dat de bestellingen allemaal in Almere worden verwerkt. “De opdrachten binnen mijn gebied krijg ik vanuit Almere gemaild. Naast de particuliere markt is er ook de zakelijke kant. Opdrachten vanuit het bedrijfsleven zijn onder andere Radio 538, daar zijn wij hofleverancier van, en Heinz te Zeist. Via Radio 538 kregen we een opdracht uit het Brabantse Milheeze. Tijdens de terugrit vanuit Milheeze hoorde ik op de radio dat er met 538 werd gebeld met Milheeze hoe het had gesmaakt. De reactie was zeer positief en natuurlijk altijd leuk om te horen want daar doe je het toch voor.”
Volgend Michél is het doel van Beschuitje.nl “een landelijke dekking te krijgen zodat er nog meer personen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt tegen lage kosten. Mijn eigen gebied hoop ik zo snel mogelijk uit te breiden om dagelijks te kunnen leveren. De plannen hiervoor liggen al klaar”, besluit de jonge ondernemer. 

 

p1040013_600

 

Ede, november 2009  Michèl Pieters van Ontbijtservice Beschuitje EDE met rozen van Bloembinderij Roel.

 

 

 

 

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje