Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice Leeuwarden 

Ontbijtservice Leeuwarden

Geplaatst op: 24-12-2019 00:00

Het jaar 2019 loopt met de kerst voor de deur, langzaam ten einde. Voor ons en voor vele met ons, een mooi moment om eens terug te kijken op 2019. Het jaar 2019 was voor Ontbijtservice Beschuitje een mooi jaar, druk met heel veel ontbijtbezorgingen, en vol met leuke zakelijke opdrachten. 2019 was ook het jaar waarin we diverse nieuwe ontbijtservice vestigingen opende, waarvan de eerste in Friesland, want in Januari van 2019 opende wij Ontbijtservice Leeuwarden.

Naast de fijne samenwerking(en) wie wij in 2019 met de Friezen hebben opgedaan, heeft de stad Leeuwarden ons zeer aangenaam verrast. Leeuwarden is dan ook wat ons betreft een stad om in 2020 eens voor een dagje of weekendje te bezoeken. Soms is het niet nodig om ons land te verlaten voor een stedentrip. Hoewel Rome of Valencia natuurlijk super leuk is, hebben we in Nederland genoeg pareltjes die een bezoekje waard zijn, en wij vinden dat zeker over Leeuwarden (al is het maar om zijn goede ontbijtservice :).

Aan onze ontbijtservice medwerkers van Ontbijtservice Leeuwarden hebben wij voor u 5 tips gevraagd, waarom ze in het nieuwe jaar zeker een bezoekje moeten brengen aan de hoofdstad van Friesland;

Tip 1 Boek een ontbijt bij Ontbijtservice Leeuwarden

Natuurlijk, om onze ontbijtservice al daar te beoordelen. Friezen zijn een trots volk hebben wij het afgelopen jaar gemerkt. Onze Ontbijtservice Leeuwarden wil u dan ook graag hun heerlijke ontbijtjes laten proeven. Ontbijtservice Leeuwarden bezorgd in heel Friesland, en ook overal dus ook op de camping, in uw bootje of gewoon op de hotelkamer. Boekt u binnenkort een ontbijt met bezorging in Friesland, dan krijgt u met de kortingscode IKBENINFRIESLAND maar liefst 20 procent korting op uw gehele ontbijtservice bestelling.

Tip 2 Bezoek de stad

De meeste vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje zitten in grote steden, vol met hecktiek en drukte. Als wij op bezoek gaan bij Ontbijtservice Leeuwarden dan ervaren we een en al rust, nuchterheid en vriendelijkheid. Onze tip is dan ook, breng een bezoekje aan leeuwarden en geniet van de rust in de stad.

Wanneer je de binnenstad van Leeuwarden binnen komt, voelt het eigenlijk als thuiskomen. Ook als je er nog nooit bent geweest. De gezellige steegjes en vriendelijke mensen zorgen ervoor dat je echt van deze stad gaat houden.

Tip 3 Goed eten, daar houden we (euh ze) van

Wat is een stedentrip zonder lekker te kunnen smullen? In Leeuwarden ben je hier zeker aan het goede adres. In deze stad ontdek je namelijk de beste friese lekkernijen. Alleen al voor een suikerbrood of Fryskedúmkes wil je deze stad bezoeken.

Maar naast deze heerlijke lekkernijen zijn er natuurlijk ook genoeg restaurants waar je goed kunt dineren. Neem plaats aan een tafel in restaurant Eindeloos of ROAST en geniet van de heerlijkste gerechten.

Tip 4 Shop till you drop

Leeuwarden is de perfecte stad als je even zin hebt om geld uit te geven. Je kunt hier namelijk naast lekker eten ook nog eens goed winkelen. De Kleine Kerkstraat heeft niet voor niets al meerdere keren de titel ontvangen van leukste winkelstraat van Nederland.

Tip 5 Lekker slapen

Bij een weekendje weg hoort natuurlijk ook een plek om te overnachten. Ooit wel eens geslapen op een woonboot? In Leeuwarden kan het. Maar ook andere prachtige plekken vind je hier waar jij kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Heb je wel nodig na een dag intensief winkelen en lekker eten natuurlijk, en de volgende ochtend staat Ontbijtservice Beschuitje Leeuwarden graag voor u klaar met een heerlijk ontbijt op bed!

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje