Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Ontbijtservice vestiging(en) in Limburg tijdelijk gesloten 

Ontbijtservice vestiging(en) in Limburg tijdelijk gesloten

Geplaatst op: 16-07-2021 00:00

Het is u vast niet ontgaan, de waterramp in Limburg. Ontbijtservice Beschuitje is met drie Limburgse vestigingen goed vertegenwoordigd in Limburg. Uitvoorzorg zullen wij alle drie de lokale partners tot in iedergeval woensdag 21 Juli tijdelijk sluiten. 

Het is voor ons als Ontbijtservice Beschuitje lastig in te schatten wat het water en waterpeil de komende dagen gaat doen, uit voorzorg voor onze partner, maar ook zeker voor u als klant van onze ontbijtservice, sluiten wij tijdelijk onze Limburgse Ontbijtservice vestigingen. 

Wij houden het nieuws uiteraard nauwlettend in de gaten, en zullen indien nodig een update op dit bericht verzorgen. Wij hopen voor een ieder, maar ook zeker voor onze Limburgse partners en leveranciers dan de schade meevalt. 

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje