Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Opnieuw maatregelen omtrent COVID-19 

Opnieuw maatregelen omtrent COVID-19

Geplaatst op: 15-11-2021 00:00

Lang zag het er erg goed uit, het land ging stapje voor stapje steeds weer meer terug naar normaal. Met enkel basisregels en het sluiten van de horeca om midernacht, had een groot deel van Nederland (redelijk) zijn oude leventje terug. Helaas zijn we dit najaar/begin van de winter geconfrontreerd met hoog oplopende besmettingscijfers en opnieuw forse maatregelen. 

Opnieuw hebben we gelukkig ook goed nieuws te melden; gelukkig blijft het bezorgen van verrassingsontbijtjes mogelijk! En gaan we ook in deze periode met de nodige maatregelen weer aan de slag om voor u een feestelijk ontbijt aan huis te (laten) bezorgen. Wij moeten rondom het bezorgen wel weer enige veiligheidsmaatregelen voor de ontvanger(s) en onze chauffeurs in laten gaan. Dit betekend vooral, afstand houden, buiten blijven, mondkapjes dragen (voor onze chauffeurs), en het (nog vaker) ontsmetten van de auto. Natuurlijk vinden wij het leuker, om uitgebreid en binnen een felcicitatie over te brengen, het ontbijt klaar te zetten, en even een kort praatje te maken met de ontvangers.helaas! helaas! helaas! het mag momenteel gewoon echt niet! Onze ontbijtservice bezorgers, geven dan ook voor deur en op gepaste afstand het ontbijt af aan de ontvangers, houden afstand en maken het bezoek zo kort mogelijk. Niet leuk! Wel noodzakelijk. Een uitgebreide update over de huidige maatregelen voor onze ontbijtservice leest u in deze update terug. 

Update i.v.m. het Coronavirus

Wij krijgen van veel klanten met (al) ingeplande bestellingen de begrijpelijke vraag of wij nog leveren. Net als bij de beperkingen in het voorjaar, mogen wij ook nu gewoon geopend blijven. Het is voor ons, onze klanten, en onze medewerkers wel van belang om opnieuw enkele (nieuwe) maatregelen te nemen, zodat wij ook bij u en voor u, in alle gezondheid kunnen aanbellen en een heerlijk ontbijt kunnen bezorgen. 

Ontbijtservice Beschuitje blijft vooralsnog gewoon geopend en alle geplande en nieuwe bestellingen (verrasingsontbijten, lunches & zakelijke orders) worden gewoon geleverd en met net zoveel zorg klaargemaakt als altijd. Mocht het toch vanuit overheidsmaatregelen nodig zijn dat ook wij stoppen met leveren of dat er andere updates beschikbaar komen, dan melden wij dit uiteraard direct via onze website www.beschuitje.nl en zullen wij onze klanten ook per mail op de hoogte stellen.

Voor nu hebben wij het volgende nieuws te melden (vrijdag 8 November 2021) omtrent bezorging en het corona virus;

De maatregelen

Ontbijtservice Beschuitje.nl heeft omtrent het corona virus en de nieuwe ontwikkelingen wel (extra) maatregelen getroffen bij onze locaties en tijdens het bezorgen van de bestellingen;

Personeel dat onder andere verkoudheidsverschijnselen vertoont komt niet naar het werk, en mag ook niet in aanraking komen met de versproducten en de bereiding van uw ontbijt en/of lunch.

Verder zijn op de diverse locaties van Ontbijtservice Beschuitje extra maatregelen genomen op het gebied van hygiëne; zo worden de werkplekken extra vaak gedesinfecteerd, word er streng gecontroleerd op het extra vaak wassen van de handen en hebben wij het beleid op het dragen en verschonen van handschoenen en haarnetjes extra aangescherpt.

Tijdens het bezorgen van uw verrassingsontbijt of zakelijke lunch hebben wij ook extra maatregelen moeten nemen;

zo maken de bezorgers van Ontbijtservice Beschuitje geen fysiek contact tijdens het bezorgen. Is het voorlopig niet meer mogelijk om uw bestelling (contant) aan de deur te voldoen en moeten ook de bezorgers van Ontbijtservice Beschuitje extra en een gepaste afstand bewaren tijdens het overhandigen van uw verrassingsontbijt. Helaas mogen wij het verrassingsontbijt ook niet meer binnen voor u neer en of klaarzetten, en vind de levering voor de deur plaats. Op het verzoek van de klant is het mogelijk om het ontbijt via de grond aan u te overhandigen; samen komen de ontvangers van het verrassingsontbijt en onze chauffeurs er altijd wel uit, is ons motto op dit moment.

Alle bezorgauto’s van Ontbijtservice Beschuitje zijn (extra) uitgerust met desinfecterende handgel, en wegwerphandschoenen. Verder worden alle auto’s bij terugkomst extra goed schoongemaakt en natuurlijk de cabine gedesinfecteerd.

Uiteraard sturen wij geen personeel met (milde) ziekteverschijnselen op pas om uw ontbijt te bezorgen.  

Het goede nieuws

Ondanks bovenstaande maatregelen is het gelukkig voor u en ons, nog steeds mogelijk om een heerlijk ontbijt aan huis te laten bezorgen. Zeker in deze onzekere tijden, en in tijden dat het niet zo eenvoudig is om even fysiek langs te gaan bij degene wie u wenst te verrassen, is de service van Ontbijtservice Beschuitje een welkomen oplossing!

Drukte

Sinds de allereerste persconferentie, waarbij de intelgente lockdown werd aangekondigd, en waarin werd aangegeven dat o.a. de horeca dicht moet tot en met 5 april merken wij extra drukte bij al onze vestigingen. Wij begrijpen dit volkomen, daar u ondanks het afgelasten van een feest, het niet kunnen vieren van een speciaal moment of om iemand een hart onder de riem wilt steken, toch een cadeautje wilt versturen of geven, hiervoor zijn de mogelijkheden op dit moment zeer beperkt, waardoor onze Ontbijtservice extra drukte ervaart.

Wij zijn blij dat we voor zoveel (extra) mensen de laatste dagen klaar hebben mogen staan, en hun geliefde, vrienden, en of jarige een heerlijk ontbijt mochten overhandigen.

Door de extra maatregelen, de extra drukte en ook bij ons het extreem hoogte ziekteverzuim, kan het zijn dat de chauffeur later dan verwacht en of gepland bij de ontvanger(s) zal aanbellen, wij vragen hiervoor uw begrip, want ook voor ons zijn het extreem bijzondere en rare tijden. Ondertussen kunnen wij hieraan toevoegen, dat in de 15 jaar dat Ontbijtservice Beschuitje ondertussen bestaat, 2020 het meest bizare en extreme jaar ooit zal gaan worden! Een jaar, welke wij (helaas) niet snel zullen vergeten. 

Klantenservice

Helaas hebben wij ook voor de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje.nl extra maatregelen moeten nemen;

Onze klantenservice medewerkers van Ontbijtservice Beschuitje.nl werken op dit moment vanaf huis of een geïsoleerde werkplek, om besmetting en het overdragen van het virus te voorkomen. Door deze maatregel(en) is het op dit moment alleen mogelijk om je vragen per mail (info@beschuitje.nl) of per live chat aan ons te stellen. Telefonische zijn wij helaas niet bereikbaar.

Verder heeft de klantenservice afdeling van Ontbijtservice OntbijtjeThuis tijdelijke aangepaste openingstijden;

De klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje.nl is dagelijks geopend van 07.00 tot 12.00 uur. Als u uw vraag na 12 uur per email stelt, dan word deze de volgende dag zo spoedig mogelijk beantwoord.

Ook de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje.nl heeft het drukker dan gemiddeld, waardoor het soms langer kan duren voordat wij u van de juiste antwoorden kunnen voorzien, ook hiervoor vragen wij uw begrip.

Heeft u een email gestuurd naar de klantenservice, maar nog geen reactie? Of heeft u nog geen orderbevestiging van uw bestelling op www.beschuitje.nl ontvangen? Controleer dan ook de spamfilter of ongewenste post in uw emailaccount.

Om onze medewerkers ook op deze afdelingen wat rust, en duidelijkheid te kunnen geven, zullen wij deze maatregel instellen voor geheel 2020. 

Update(s) i.v.m. het Coronavirus

Net als een ieder ander hebben wij geen idee hoe de toekomst eruit ziet voor onze Ontbijtservice. Wij volgen al het nieuws natuurlijk nauwlettend. Mochten er vanuit het RIVM wijzigingen en of nieuwe maatregelen worden genomen, dan zullen wij dat hier, op onze website en natuurlijk aan de klanten van Ontbijtservice Beschuitje.nl laten weten.

Mocht het zo zijn dat wij vanuit overheidsmaatregelen en of op het advies van het RIVM onze bezorging moeten stopzetten, dan zullen wij alle klanten wie een bestelling bij onze websites hebben gedaan, natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen, en samen en per bestelling kijken naar een passende oplossing.

Feestdagen 


Het lijkt nog ver weg, zeker als we terug denken aan het mooie weer van de afgelopen weken en maanden, maar kerst is nog maar minder dan 100 nachten van ons verwijderd. Ontbijtservice Beschuitje, is 365 dagen per jaar geopend, en zo ook met de feestdagen, en dus ook in 2020!

Wij begrijpen dat ook voor vele van u de kerst en feestdagen er anders uit zullen gaan zien, dan voorgaande jaren. Wij gaan er alles aan doen, om de drukke December periode onze capiciteit flink te verhogen, waardoor wij ook dan voor vele van u kunnen en hopenlijk mogen klaar staan! 

Speciale actie

Mocht u het toch niet aandurven om een ontbijt te laten bezorgen? Dan begrijpen wij dat natuurlijk heel goed. Wilt u toch een cadeautje geven, dan zijn onze cadeaubonnen een zeer goed alternatief. De cadeaubonnen versturen wij dagelijks per post of email, en worden direct na betaling verzendklaar gemaakt.

Omdat wij begrijpen dat een cadeaubon misschien minder leuk is, dan een verrassingsontbijt op uw verjaardag, geven wij op alle cadeaubonnen maar liefst 20 procent korting. Tevens is het mogelijk om in het bestelproces een gratis wenskaart te schrijven, welke wij samen met de cadeaubon zullen verzenden.

Speciale facebook actie

Ook op social media is het coronavirus natuurlijk het gesprek van de dag. Ook worden er via diverse social media platvormen hele mooie initiatieven opgezet, waarbij voor ons toch wel het klappen voor de zorg met stip op nummer 1 staat.

Ook wij vinden dat de zorg op dit moment extreem mooi werk doet, waarvoor wij graag onze waardering uit willen spreken.

Speciaal voor deze mensen hebben wij op dit moment een super leuke winactie op de facebook pagina van Ontbijtservice OntbijtjeThuis.nl

TAG EEN HELD IN DE ZORG EN WIN EEN ONTBIJT

Welke harde werker in deze crisistijd mag deze week beloond worden voor zijn of haar (extra inzet?

Tag jouw topper in de zorg die je een hart onder de riem wilt steken, een blijk van waardering wil geven door een overheerlijk ontbijt te geven!

Wat moet je hiervoor doen;

  • Tag jouw topper!
  • Like de pagina van Ontbijtservice Beschuitje.nl en dit bericht.
  • Deel dit bericht (openbaar op je tijdlijn)

De winnaar word iedere vrijdagmiddag bekend gemaakt!

wil jij iemand opgeven wie op dit moment wel een extra lekker en luxe ontbijt op bed kan gebruiken en verdient? Ga dan snel naar de facebook pagina van Ontbijtservice Beschuitje.nl en geef diegene middels een tag op en wie weet bellen we dit weekend al bij hem of haar aan.

Please stay safe

Met deze woorden willen wij graag dit bericht afsluiten, want gezond blijven is voor dit moment natuurlijk het aller belangrijkste. Mochten wij weer nieuws te melden hebben, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk aanvullen op deze pagina. Op dit moment is er voor onze klanten en toekomstige klanten gelukkig nog weinig aan de hand, en leven wij de extra voorzorgmaatregelen strik na. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust en het liefst per email (info@beschuitje.nl).

PLEASE STAY SAFE!

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje