Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Prijsverhoging bij Ontbijtservice Beschuitje.nl 

Prijsverhoging bij Ontbijtservice Beschuitje.nl

Geplaatst op: 01-04-2022 00:00

Helaas is het geen foute 1 April grap, maar moeten wij bij Ontbijtservice Beschuitje noodgedwongen de prijzen van onze ontbijtservice aan huis verhogen. 

Normaal gesproken pasen wij de prijzen van onze ontbijtservice ontbijten aan huis, aan per 1 januari van ieder nieuw kalender jaar. Helaas moeten wij gezien de hoge inkoopprijzen, grondstoffen en de hoge brandstofprijzen (ondanks de verlaging van de accijnzen) onze prijzen opnieuw aanpassen. Per 1 April hebben wij de meeste ontbijtmenu's, ontbijtbuffetten, ontbijt aan huis specials en de luxe gevulde picknickmanden met gemiddeld 5 euro per persoon moeten verhogen. Wij begrijpen dat dit voor onze klanten, wie zich aan het orienteren waren, nog niet besteld hebben of voor onze vaste klanten als zeer vervelend ervaren kan worden. Helaas kunnen wij gezien de zeer hoge en oplopende kosten, niet(s) anders dan deze (extra) kosten verhoging doorvoeren. 

Samen met onze franchise partners zijn wij overeengekomen dat indien de nabije toekomst dit toelaat dat wij de prijzen weer zullen verlagen naar het niveau van voor 1 April. 

Wij hopen op uw begrip. 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje