Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
UPDATE: Wij bezorgen gewoon! - Bekijk alle maatregelen
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Sneeuwval 

Sneeuwval

Geplaatst op: 05-02-2021 00:00

Schiphol treft al haar nodige voorbereidingen, de NS zal haar dienstregeling wederom gaan aanpassen. De spoedeisende hulpen in ziekenhuizen zijn ingeseind en alle zoutloodsen zijn reeds gevuld met zout. Waar grote en kleine bedrijven nu al kampen met de te verwachte hevige sneeuwval komend weekend, bereiden ook de mensen thuis zich al voor op wat er komen gaat en halen de schaatsen alvast uit het vet. 

De verwachting is dat er tien tot wel tientallen cm's sneeuw zal gaan vallen. Daarnaast is, in het geval voor het zuiden van Nederland, voorspeld dat dit gepaard zal gaan met veel ijzel. Het zal dus op sommige plakken enorm glad gaan worden waardoor het bezorgen van onze ontbijtjes aan huis een stuk moeilijker en zeker langzamer zal gaan dan normaal. 

De laatste keer bleef de verwachte sneeuwval (gelukkig voor ons en onze bezorgers) uit. Maar ook toen gaven we aan dat de veiligheid van onze ontbijtbezorgers boven alles staat. Dit zal nu ook zekr het geval zijn. Veel van onze jonge bezorgers hebben namelijk nuawelijks ervaring met het rijden in zulke winterse omstandigheden. 

Wij vragen jullie nu alvast om jullie begrip voor komend weekend en waarschijnlijk ook voor de dagen erna. Er bestaat een zeer reeele kans dat de bezorgingen later aankomen dan normaal, of dat we juist eerder aanbellen om zo toch tijdig iedereen zijn ontbijt te bezorgen. Mochten er situaties voordoen dat het in een bepaalde regio te gevaarlijk word om de weg op te gaan, en dus onverantwoord, dan moeten wij helaas uw order annuleren, dit met in het achterhoofd; veiligheid van ons personeel! Mocht dit laatste nodig zijn, in delen van Nederland, dan communiceren wij dat natuurlijk naar deze mensen, en zoeken we samen naar een passende oplossing. 

Ondanks dat het zakelijk gezien beter zou zijn dat het niet gaat sneeuwen, hopen we toch op een mooi winterstafereel, geniet van de sneeuw en van elkaar! En blijf ook in dit winterse weekend vooral gezond! 

 

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje