Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Stella fietsen viert haar 10e verjaardag met een ontbijt 

Stella fietsen viert haar 10e verjaardag met een ontbijt

Geplaatst op: 02-03-2021 00:00

Stella fietsen bestaat 10 jaar! En dat moet gevierd worden, het eigentijdse fietsenmerk, dat bekend staat om zijn " andere" aanpak pakt ook hun verjaardag (noodgedwongen door corona) anders aan! Niet met taart? Nee met een ontbijt! 

Stella fietsen leerden wij 10 jaar geleden kennen, een nieuw merk in een traditionele markt, wie durfde om anders te zijn, en anders zijn dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want op hun tiende verjaardag is Stella fietsen een begrip geworden bij de dagelijkse en recreatieve fietser. 

Zoals bekend gooit Corona voor vele feestjes roet in het eten, zo ook bij Stella! Maar anders dan anders zijn, dat past bij hun, dus werd de hulp ingeroepen van Ontbijtservice Beschuitje.nl. Vanochtend in alle vroegte zijn wij de gehele Benelux en Duitsland doorgereden om alle (merk) dealers, testcenters en medewerkers te voorzien van een "verjaardags" ontbijt. 

 

De reacties waren super leuk! En wij denken, dat de medewerkers van Stella fietsen een geslaagde verjaardag hebben beleefd! 

 

Wij danken Stella Fietsen voor het vertrouwen in Ontbijtservice Beschuitje.nl

 

 

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje