Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Terug naar kantoor met Ontbijtservice Beschuitje.nl 

Terug naar kantoor met Ontbijtservice Beschuitje.nl

Geplaatst op: 16-03-2022 00:00

Wat een geweldig nieuws kregen wij afgelopen maandag te horen; vanaf volgende week, 23 maart 2022 vervallen alle maatregelen rondom het corona virus. Dat betekend dat we eindelijk weer gewoon naar kantoor mogen, en hoe leuk is het als ontbijtservice beschuitje.nl daarbij mag aanschuiven?

Afgelopen 2 corona jaren mocht ontbijtservice beschuitje.nl voor zeer veel bedrijven op pad, om medewerkers en/of zakenrelaties aan huis te verrassen met een heerlijk ontbijt, lunch of borrel. De vestigingen van ontbijtservice beschuitje hadden het er maar druk mee, en reden stad en land af voor de bedrijven in Nederland en Belgie, om zo (welliswaar op afstand) iedereen te mogen laten genieten van een heerlijk (eet) moment(tje) samen met zijn of haar zo gemiste collega's. 

Nu met het laten vervallen van het thuiswerk advies, willen wij als ontbijtservice beschuitje graag weer aanschuiven aan de (zakelijke) ontbijt en lunchtafel. 

Voor de vroege ontbijtsesies, om informeel te starten en om de filles te vermijden heeft ontbijtservice beschuitje.nl weer heerlijke ontbijtbuffetten samengesteld (https://beschuitje.nl/shop/buffetten/39/). Een ontbijtbuffet bij ontbijtservice beschuitje.nl is al te bestellen vanaf 10 personen. Uiteraard bezorgen wij het ontbijtbuffet op kantoor of waar u wenst in geheel Nederland en Belgie, en dat al vanaf 6 uur in de ochtend. De catering medewerker van ontbijtservice beschuitje.nl helpt u bij aankomst graag met het opzetten van het buffet, en het mooi presenteren van de producten. Indien gewenst (en tegen een kleine kostprijs) blijft hij de gehele vergadering bij het buffet, zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. 

Een ontbijtbuffet voor uw zakelijke bijeenkomst reserveert u al vanaf 10 personen. U besteld uw ontbijt op kantoor heel simpel via de website van ontbijtservice beschuitje (www.beschuitje.nl). Een ontbijtbuffet is al te bestellen vanaf 9,95 per persoon. 

Alle ontbijtbuffetten op kantoor geleverd vind u terug op onze website, onder het kopje ontbijtbuffetten of via deze link https://beschuitje.nl/shop/buffetten/39/

Wij hopen ook binnenkort ook bij u aan te mogen schuiven aan de ontbijt en of lunch tafel, want ontbijtservice beschuitje is daarvoor zeker en ook voor u de geschikte partner. 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje