Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Terugblik Juni bij Ontbijtservice Beschuitje.nl 

Terugblik Juni bij Ontbijtservice Beschuitje.nl

Geplaatst op: 27-06-2017 00:00

Juni is alweer bijna voorbij, een maand wie natuurlijk bij Ontbijtservice Beschuitje werd gedomineerd door Vaderdag, een dag wie altijd in de top 5 een hoge notering heeft als het gaat om het aantal te verzorgen ontbijtjes op deze zondag ochtend. Afgelopen Vaderdag hebben wij ruim 1200 vaders mogen verblijden met een heerlijk vaderdag ontbijt. Helaas hebben wij met deze aantallen geen overlall record verbroken, maar hebben een aantal vestigingen van Ontbijtservice Beschuitje wel drukker dan voorgaande jaren gehad. Een dag als Vaderdag is altijd een bijzondere dag voor een organisatie als Ontbijtservice Beschuitje. Zo ongeveer een maand lang, dus eigenlijk net na Moederdag starten wij met de voorbereidingen, met natuurlijk een piekmoment op de dag zelf en enkele dagen voor de “grote” dag! Ondanks de inmiddels 25 jaar ervaring, vele vele drukke dagen verder, en het perfect ingewerkte team, blijft een dag als Vaderdag, Moederdag of Valentijnsdag altijd heel speciaal!

Verder was Juni vooral een hele mooie en zonnige maand! En dat hebben we gemerkt bij Ontbijtservice Beschuitje! Vooral de goed gevulde picknickmanden waren in de maand Juni tijdens het mooie weer erg in trek! Omdat wij hebben gemerkt dat er steeds meer vraag naar de goed gevulde picknickmanden is, hebben wij het assortiment flink uitgebreid met onder andere een heerlijke tapas picknickmand; heerlijk voor een zwoele, zomerse & bovenal romantische avond, of ga er eens op uit en zoek een heerlijk plekje op het strand, in het park, in het bos of bijvoorbeeld op de boot! Tevens zijn de ontbijtpicknickmanden nieuw bij Ontbijtservice Beschuitje! Allereerst wellicht een gekke gedachte, maar er is veel vraag naar de ontbijtmenu’s van Ontbijtservice Beschuitje in een picknick vorm! En aangezien de klant nog altijd koning is bij Ontbijtservice Beschuitje, hebben wij uiteraard voldaan aan deze wensen! En is het dus nu mogelijk om iedere ontbijt van de website www.beschuitje.nl naast in een mand, op een dienblad of in een mooie doos ook geleverd te krijgen in een picknickmand voor 2 of voor 4 personen.

Juni was tevens de maand van nieuwe champagnes! Het is sinds begin Juni namelijk mogelijk om bij Ontbijtservice Beschuitje te kiezen uit maar liefst 40 soorten champagnes! Van Moét & Chandon tot Piper & Heindsick, Ontbijtservice Beschuitje heeft alle top merken champagne in huis gehaald, om zo een champagne ontbijt helemaal naar uw wens te kunnen invullen. Wist u overigens dat het duurste champagne ontbijt dat afgelopen maand bij Ontbijtservice Beschuitje besteld werd voor 2 personen ruim €350,- heeft gekost! Naast natuurlijk een heerlijk ontbijt voor 2 personen, wilde meneer zijn vrouw graag verrassen en natuurlijk verwennen met een heerlijk fles Louis Louder Chrystal. Een top champagne van een top huis! Niet goedkoop maar je vrouw word maar 1 maal 40! Natuurlijk zijn dit extreem dure champagne ontbijtjes! En kiezen de meeste van onze klanten voor het champagne ontbijt met onze “huis bubbels”!

In juni hebben wij ook de webshop van Ontbijtservice Beschuitje weer voor een deel under cunstruction genomen. Dit keer gingen wij achter de schermen aan de slag met een volledig nieuwe  cadeaushop! Met enige trots mogen wij u vertellen dat wij weer ruim 50 nieuwe cadeautjes hebben toegevoegd aan het toch al uitgebreide cadeau assortiment van Ontbijtservice Beschuitje. Nieuw zijn o.a. de combideals waarmee je zeer voordelig 2 of 3 cadeaus samenvoegt in een scherpe aanbieding wie kan oplopen tot 50 procent. Tevens nieuw in het cadeau assortiment van Ontbijtservice Beschuitje zijn de chocolade cadeaus van Bonbiance. Voor ieder thema heeft Bonbiance wel een passend chocolaatje in zijn assortiment. Naast de zeer bijzondere verpakking zijn de chocolaatjes zelf ook helemaal in het thema! Zo zijn de geboorte chocolaatjes in de vorm van een ooievaar, en bij het thema bedankt zit het chocolade cadeautje vol met chocolade tulpjes! Het gehele assortiment van Bonbiance is vanaf nu te bestellen bij Ontbijtservice Beschuitje. In de maanden Juni en Juli betaal je maar slecht €5,95 voor deze heerlijke chocolade cadeaus.

Hoera Geslaagd! Zo net na Vaderdag begon de spanning voor veel leerlingen en studenten te stijgen! Want waren ze nou geslaagd ja of nee! Zo ook bij de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje was deze spanning voelbaar want maar liefst 7 collega’s hebben dit jaar hun examen afgelegd. Gelukkig zijn alle 7 collega’s geslaagd! En hebben wij op kantoor een klein feestje gevierd! Speciaal voor alle geslaagden in Nederland, hadden wij ook dit jaar een aantal geslaagd specials in het assortiment van Ontbijtservice Beschuitje opgenomen. Mocht uw zoon, dochter, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongen ook geslaagd zijn! En wil je hem daarmee feliciteren! Denk dan eens aan een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje! Volgens vele ontvangers een zeer geslaagd cadeau!

Zoals iedere maand geven wij ook in de maand Juni een heerlijk champagne ontbijt voor 2 weg aan de facebook vrienden van Ontbijtservice Beschuitje. In de maand Juni hadden wij voor onze vrienden zelfs 2 acties lopen, naast de reguliere maandelijkse actie hebben wij tevens een vaderdag ontbijt weggegeven. De winnaar van het Vaderdag ontbijt was Damelsa Nicky Kyan, en de maand winnaar moeten we nog even geheim houden, want haar partner wil ze er graag mee verrassen.

Langzaam maar zeker is de maand Juni nu echt bijna om en gaan wij alvast een klein beetje vooruit kijken naar de maand Juli, de eerste echte zomermaand althans volgens de metrologie. Tevens is Juli een echte vakantiemaand! En dat merken wij bij Ontbijtservice Beschuitje! Allereerst natuurlijk omdat onze collega’s en vestigingen ook heerlijk gaan genieten van een welverdiende vakantie, maar ten tweede zeker ook omdat wij veel ontbijt aanvragen krijgen van over de hele wereld! Want natuurlijk is het mogelijk om vanuit jou vakantie bestemming waar ook ter wereld een ontbijt te bestellen voor die ene speciale persoon of die ene speciale dag! Mocht de bestelling al de volgende dag geleverd dienen te worden, dan vragen wij u wel om voor 18.00 uur te bestellen. Hou hierbij natuurlijk ook rekening met het tijdsverschil van uw vakantiebestemming.

Tijdens de vakantieperiode is de klantenservice van Ontbijtservice uiteraard gewoon geopend. Zeven dagen per week helpen wij u graag met al uw vragen, opmerkingen en natuurlijk met bestellen. De klantenservice is zowel per mail, chat en of telefonische bereikbaar

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje