Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Tulpen uit Amsterdam 

Tulpen uit Amsterdam

Geplaatst op: 21-01-2020 00:00

Tulpen uit Amsterdam

Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam
Als de lente komt pluk ik voor jou tulpen uit Amsterdam
Als ik wederkom dan breng ik jou tulpen uit Amsterdam
Duizend gele, duizend rooie, wensen jou het allermooiste
Wat m'n mond niet zeggen kan zeggen tulpen uit Amsterdam

Iedereen (her)kent het liedje van Hermen Emmink wel (tulpen uit Amsterdam). En sinds enkele jaren word het liedje kracht bijgezet door een zeer bijzonder evenement op de dam in Amsterdam. In Amsterdam word elk jaar in januari tijdens de Nationale Tulpendag de officiele aftrap gegeven voor het tulpenseizoen. Nederlandse (top) tulpenkwekers nodigen iedereen uit om in een speciaal aangelegde pluktuin, pal voor het Paleis op de Dam in Amsterdam, gratis een bosje tulpen te plukken.

World of Colours

Voor wie van kleur houdt, van het thema World of Coulours en het verbindende effect van de tulp wil ervaren, is de Dam op het Nationale Tulpendag "the place to be". Mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten komen hartje winter naar dit typisch Hollandse lentefeest. In totaal kunnen zo een 200.000(!!!!!!) tulpen geplukt worden die thuis voor een vrolijk lentegevoel zorgen.

Voordat de poorten van de pluktuin opengaan, is de immense bloemenzee te bewonderen vanaf een speciale kijkersbrug. Om 13.00 zak eeb bijzondere gast de tuin offcieel openen, en naar verwachting zullen rond 17.00 alle tulpen zijn geplukt door de bezoekers.

Ook wij houden van de Tulp

Bij Ontbijtservice Beschuitje zijn wij ook gek op de tulp! Na een (zeer) drukke Decembermaand, betekend het aanbreken van het tulpen evenement ook voor ons een nieuw seizoen! Langzaam maar zeker komt er een einde aan de vaak koude maand januari, en maakt Ontbijtservice Beschuitje zich op voor de eerste echt drukke dagen van het nieuwe jaar 2020. Valentijnsdag is dan nog maar minder dan een maand weg, en ook de paasdagen komen snel dichterbij; 2 onofficiele feestdagen, wie natuurlijk wel vaak vaak gepaart gaan met een heerlijk ontbijt.

Omdat we zo van de tulp houden, hebben wij natuurlijk ook tulpen in ons bloemen assortiment opgenomen, en is het hele tulpen seizoen ook bij Ontbijtservice Beschuitje een boeket tulpen te bestellen bij uw ontbijt. Daarnaast geeft de start van het tulpenseizoen ook voor ons de gelegenheid om de start van de lente in te zetten, en hebben wij de winterboeketen veruild voor de voorjaarsboeketen bloemen. Bekijk gerust eens de vernieuwde bloemenpagina op onze site.

Een klein cadeautje van ons voor jouw!

Omdat wij van Ontbijtservice Beschuitje ook dit jaar weer aanwezig mochten zijn op dit prachtige tulpen evenement, hebben wij onze auto na het uitladen van de meest heerlijke ontbijtjes en lunches weer gevuld met tulpen! Iedere besteller van een heerlijk ontbijt bij Ontbijtservice Beschuitje, krijgt daarom dit weekend een mooi bosje tulpen van ons cadeau.

Voor deze actie hoeft u geen moeilijke code in te vullen, en hoeft u ook niet naar een speciale actie pagina. U besteld een heerlijk ontbijt op onze ontbijtservice website, en u ontvangt naast een heerlijk ontbijt een gratis bosje vrolijke tulpen van ons cadeau.!

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje