Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Vrolijk Pasen met Ontbijtservice beschuitje.nl 

Vrolijk Pasen met Ontbijtservice beschuitje.nl

Geplaatst op: 04-03-2021 00:00

Nog een maandje en dan is het alweer pasen. Traditioneel het lente feest, waarbij vele mensen, bij mooi weer op de fiets stapen, een terasje opzoeken, de tuin zomer klaar maken of voor het eerst naar de camping gaan. Ook de paasdagen zullen zoals het er nu (voor de persconferentie, begin Maart) ernaar uitziet anders zijn dan anders! Gelukkig zijn er ook nog dingen hetzelfde gebleven, zoals de ontbijtservice van ontbijtservice beschuitje.nl 

Het paasontbijt geregeld met een paar klikken, het enige wat u nog hoeft te doen is de deur te openen voor de bezorger van Ontbijtservice Beschuitje. Geniet samen met vrienden, familie of gezin van een heerlijk paas ontbijt! Helemaal feestelijk is de paas special plus van Ontbijtservice Beschuitje met een fles heerlijke bubbels om te proosten op het voorjaar! Vergeet ook voor de kleinste tafelgenoten geen eigen ontbijtbox te bestellen. 

De paas special van ontbijtservice beschuitje bestaat o.a. vers gebakken luxe mini broodjes, frans croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, Yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter,verse geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade Paaseitjes en een Paas verrassing.

Het paasontbijt is te bestellen voor zowel eerste als tweede paasdag, en zoals jullie gewend zijn van ontbijtservice beschuitje.nl, bezorgen wij in geheel Nederland en uw ontbijt aan huis.

© 1997-2021 Ontbijtservice Beschuitje