Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Wintertijd 

Wintertijd

Geplaatst op: 27-10-2021 00:00

Langzaam stromen de agenda's en planningen voor aankomend weekend weer vol, wil je nog een heerlijk ontbijt aan huis laten bezorgen? Wacht dan niet te lang is ons advies, want vol is echt vol! Daarom schrijven we overigens niet dit bericht, we vragen u rekening te houden met de wintertijd! 

Komend weekend gaat de wintertijd weer in! Goed nieuws, want dan kunnen we allemaal een uurtje langer slapen (ook wij als ontbijtservice). De klok gaat namelijk in de nacht van zaterdag op zondag een uurtje achteruit. Als het drie uur in de nacht is, dan gaat de klok terug naar twee uur, en beleven we het uurtje extra (slaap).

De een heeft er weinig last van, de ander is dagen van slag! Hoe dan ook, een uurtje extra kan iedereen wel goed gebruiken toch? benut het uurtje extra weekend eens extra goed en boek en bestel een heerlijk champagne ontbijt aan huis bezorgd? Of een heerlijke winterpicknickmand. 

Wacht niet te lang, want de planning(en) van onze lokale ontbijtservice vestigingen stromen al aardig vol

Nog een tip van ons om de winter en zomertijd goed te onthouden; 

Een handig ezelsbruggetje om te onthouden wanneer de klok vooruit gezet moet worden: 
In het Voorjaar de klok Vooruit zetten (Zomertijd 2022). 
Dat betekent automatisch dat de klok in het najaar een uur terug gezet moet worden (Wintertijd 2021)

 

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://www.kalender-365.nl/css/calendar_365.css" /> <a href="https://www.kalender-365.nl/zomertijd_en_wintertijd.html" class="calendar365" style="font-size:12px;" title="Zomertijd 2022 en Wintertijd 2021. Klok uur vooruit of klok terug / achteruit zetten?">Zomertijd 2022 en Wintertijd.</a>

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje