Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Een ontbijtje op je eerste werkdag! 

Een ontbijtje op je eerste werkdag!

Geplaatst op: 12-07-2022 00:00

Nieuwe medewerkers in zicht? We got you! Verras jouw toekomstige collega's met een heerlijk ontbijt aan huis van Ontbijtservice Beschuitje.nl.

Vooral in deze tijd is het bijzonder lastig talent binnen te halen (en te behouden), daarom is het extra belangrijk om ze een warm werlkom te geven. Op de eerste werkdag van de nieuwe collega gaan we dan ook graag voor u op pad, om de medewerker te verwennen met een heerlijk champagne ontbijt. Na het ontbijt, gaat hij vol enthousiasme en een volle maag op weg naar zijn nieuwe werkplek. 

Natuurlijk krijgt de ontvanger naast een heerlijk ontbijt ook een mooie kaart van het bedrijf, zodat hij of zij weet van wie ze dit ontbijt aan huis te danken hebben en om een warme groet over te brengen! 

Ontbijtservice Beschuitje, mag voor diverse bedrijven in Nederland dit welkom (op het werk) ontbijt verzorgen. Door de reacties van zowel de nieuwe collega als uit het bedrijf, kunnen wij zeggen dat het een enorm succes is, en iedereen dit smaakvolle cadeau kan waarderen. 

We mogen tegenwoordig ook vaak op pad met een ontbijt aan huis om medewerkers wie jarig zijn of een jubileum hebben behaald te verwennen met een ontbijt aan huis. Ook in tijden van ziekte kan het ontbijt een prima vervanger zijn van de traditionele fruitmand. Tevens komen we graag bij u op kantoor met een heerlijk ontbijtbuffet, uitgebreide brunch, of om een vroege vergadering te starten met een ontbijt. Kortom; een ontbijt kent vele vormen en zijn vaak een geschikt cadeau of moment om samen te zijn. 

Een ontbijt aan huis is al leverbaar vanaf 24,95 (exclusief eventuele bezorgkosten). Afhankelijk van het aantal medewerkers en wensen omtrent het ontbijt kan deze prijs wijzigen. Wilt u meer informatie voor het verzorgen van een ontbijtservice aan huis? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Ontbijtservice Beschuitje.nl en wij bespreken graag de mogelijkheden. 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje