Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Franchise en Partners 

Franchise en Partners

Sinds 2000 is Ontbijtservice Beschuitje op de Nederlandse markt actief en heeft sindsdien een zeer sterke positie weten te bereiken op het Internet. Na een succesvolle start vanuit onze eerste eigen vestiging in Almere, leek uitbreiding naar landelijke dekking bijna vanzelfsprekend. Om dit te bewerkstelligen is Ontbijtservice Beschuitje op dit moment op zoek naar franchisenemers.

Omdat het succes van het concept samenhangt met de ondernemer die het uitvoert, worden er wel enkele eisen gesteld aan een franchisenemer:

  • Dienstverlenend en klantvriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Zelfstandig
  • In bezit van diploma Sociale Hygiëne of bereid dit te behalen
  • In bezit van rijbewijs B en eventueel eigen vervoer

Voldoe je aan dit profiel en wil je meer vrijheid, meer plezier en een goed (aanvullend) inkomen of extra omzet ? Sluit je dan aan bij één van de meest innoverende en veelbelovende franchiseorganisaties van Nederland: Ontbijtservice Beschuitje.

Omdat we volledige landelijke dekking nastreven en nog niet in alle regio’s een franchisenemer hebben, komen we ook graag met je in contact als je (voorlopig) geen franchisenemer wilt worden, maar wel bereid bent volgens onze kwaliteitseisen ontbijtjes te verdelen. Dus ook als je nu al voor eigen rekening lokaal ontbijtjes bezorgt, maar wel wat extra omzet kan gebruiken.

Ontbijtservice Beschuitje is al jaren een begrip in deze sector en heeft de ambitie aanzienlijk te groeien. Van servet naar tafellaken zogezegd.

Wilt u een gedeelte van dat tafellaken zijn ? Vraag dan vrijblijvend informatie op via info@beschuitje.nl. 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje