Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn account Zakelijk
 
Home  // Nieuws  // Komkommertijd 

Komkommertijd

Geplaatst op: 23-07-2022 00:00

Komkommertijd een ouderwetse term uit de tv wereld, waarin word aangegeven dat de zomerprogrammering op radio en tv actief is. Tegenwoordig hoor je de term komkommertijd niet meer zoveel, want door streamingsdiensten als Netflix, DisneyPlus, en HBO Max is er altijd wel een leuke serie om te bingewatchen en/of een film of documantaire wie je graag wilt kijken. Daarnaast hebben de traditionel tv zenders zoals RTL, SBS en de publieke omroep naast hun zomerprogrammering live op tv natuurlijk ook ap's als uitzendinggemst en terug kijken. Kortom; de term komkommertijd en herhalingen op tv die bestaan niet meer. 

Ook bij Ontbijtservice Beschuitje merken wij weinig van de term komkommertijd. In de zomervakantie is het traditie getrouw altijd lekker druk met onze ontbijt aan huis dienst, want ook in de zomermaanden en zomervakantie zijn er vele mensen jarig, is er iets te vieren of wil je gewoon iemand verrassen met een heerlijk ontbijt. Gelukkig is ontbijtservice beschuitje met zijn ontbijt aan huis dienstverlening dan ook 365 (soms zelfs 366) dagen per jaar geopend. 

Toch is de zomerperiode ook bij onze ontbijtservice net even anders dan de andere maanden. Zo mogen wij in de zomervakantie vaak/vaker lansg campings, zomerhuisjes, vakantie adresjes of de boot langs met een ontbijt aan huis (of beter gezegd ontbijt op vakantie). Ja je leest het goed onze ontbijt aan huis dienst kunt u ook prima boeken op een Nederlandse camping of op jullie favoriete vakantieadresje in Nederland of Belgie. Brengen we je op een idee? Als u nog voor 18.00 besteld dan kunnen wij morgen uw champagne ontbijt al bezorgen bij uw boot, sta caravan, tentje of kampeeradres. 

Verder is de zomervakantie natuurlijk ook een periode van (extreem) mooi weer. Wij houden geen siesta of tropenrooster, wel bezorgen wij bij tempraturen boven de 30 graden extra vroeg of wat vroeger dan verwacht, zodat wij ook uw ontbijt vers en op tempratuur kunnen bezorgen. 

De komkommertijd op tv, is ook een beetje op de weg; een periode voor de wegenbouwers om vaak in deze periode (extra) onderhoud te plegen aan de weg, wegen of routes. Gelukkig zijn er in deze periode veel minder mensen op de weg, dus files daar hebben onze ontbijt aan huis bezorgers weinig/minder last van. Omleidingen ten gevolgen van het onderhoud aan het wegennetwerk kan wel leiden tot extra reistijd voor onze bezorgers. Als het onderhoud goed staat aangegeven en vooraf is gemeld op de daarvoor bekende route websites, dan houden wij daar natuurlijk rekening mee en vertrekken de ontbijt aan huis bezorgers extra vroeg. 

Ook bij Ontbijtservice Beschuitje is het natuurlijk vakantietijd, een periode waarin de lokale partners door het gehele land heen mogen genieten van hun welverdiende vakantie, en ook eindelijk een keer mogen uitslapen (en ontbijten :). Ondanks hun welverdiende vakantie, leveren we ook dan gewoon in geheel Nederland; van Groningen Tot Maastricht en van diep in het Oosten van het land tot de (strand)kust. Ook in deze periode kunt u gewoon tot 18.00 bestellen en kunnen wij de volgende ochtend al bezorgen. Dus geen zorgen, ook in de vakantie periode staat ontbijtservice dagelijks voor u klaar. 

Wij wensen u een geweldige zomervakantie, en hopen dat het nog lang mooi weer blijft in Nederland. 

 

© 1997-2024 Ontbijtservice Beschuitje